POLETNA RUTINA NEGE KOŽE

 

Poletna rutina nege kože je še posebej pomembna, saj je koža v vročih mesecih na udaru bolj kot po navadi. Morje in veter jo izsušujeta, prav tako vročina in sonce. Na eni strani je pomembna zaščita kože (npr. pred sončnimi žarki), na drugi strani pa je prav tako pomembna tudi nega kože po sončenju oziroma ob izpostavljanju vsem poletnim dejavnikom.

 

KAJ SO KLJUČNE SMERNICE PRI POLETNI DNEVNI RUTINI NEGOVANJA KOŽE?

 

  • Izbrati kozmetični linijo, ki ima poudarek na vlaženju kože, da nadomestimo izgubljeno vlago
  • Uporabljati izdelke, ki so naravni in posledično koži ter okolju prijazni
  • Uporabljati izdelke, ki kožo pomirijo v primeru, ko je razdražena ali opečena
  • Uporabljati izdelke, ki ne vsebujejo mikroplastike (predvsem glede izdelkov za prhanje, saj jih poleti pogosteje uporabljamo)
  • Kožo redno čistiti

 

PRIMER NARAVNIH IZDELKOV ZA POLETNO NEGOVALNO RUTINO – ZA OBRAZ IN TELO

 

Za boljšo predstavo smo za vas pripravili primer izdelkov, ki so idealni za poletno nego kože – od obraza do telesa.

Za obraz priporočamo Weledino linijo s kaktusom, ki ima izjemno vlažilen učinek, ob tem pa kožo obraza tudi pomirja. Celoten komplet sestavljajo vlažilna meglica, krema za obraz, fluid za obraz ter gel za predel okoli oči. Ob tem seveda ne pozabite še na nežen čistilni izdelek. Glede zaporedja uporabe izdelkov pa vam priporočam, da po čiščenju obraza sprva uporabite meglico za obraz da vas osveži, nato nanesete gel za predel okoli oči, za tem fluid za obraz, kasneje kremo za obraz, meglico pa lahko uporabljate tudi skozi celoten dan. Seveda ne pozabite negovati tudi vratu in dekolteja.

 

 

Za telo vam priporočamo trdo milo za prhanje ali pa gel oziroma losjon za prhanje (če pokukate v našo ponudbo, lahko najdete širok nabor izdelkov, tako da vsak najde sestavine in vonj, ki mu ustrezajo). Naši izdelki ne vsebujejo mikroplastike tako da z njimi ne škodujemo morju in rekam. Po očiščenemu telesu pa vam priporočamo, da še na vlažno kožo vsak večer (in jutro) nanesete losjon za telo ali pa olje za telo – priporočali bi vam olje za telo z limono ali losjon za telo z limono, ki imata izjemno svež poletni vonj – s tem koži povrnete vlago, jo negujete in nahranite. Tako bo ostala sijoča in sveža skozi celotno poletje, tudi ob izpostavljanju različnim poletnim dejavnikom. Zelo pomembno pa je, da ne poabite tudi na zaščito kože z zaščitnimi izdelki – za ta namen smo za vas to poletje pripravili poletni trio, ki poskrbi za vaše telo, obraz, in tudi ustnice. Več o zaščiti pred soncem pa lahko preberete v našem blog prispevki tukaj.

 

 

Prijetno poletje in nego vam želimo,

ekipa Natura kozmetika

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala