MASAŽA OBRAZA

 

Masaža obraza je eden izmed najbolj prijetnih, sproščujočih in tudi učinkovitih načinov za negovanje naše kože. Zato jo močno priporočamo kot dodatek k vaši negovalni rutini kože obraza.

ZAKAJ?

Gre z roko v roki z negovalnimi izdelki za kožo, saj poskrbi za to, da se še bolj uspešno vpijejo v kožo in dosežejo kar se da dober rezultat. Lahko bi rekli, da na ta način dodatno podpre negovalne izdelke, ki jih uporabljamo. Poleg tega masaža kožo dobro prekrvavi in na splošno deluje sproščujoče, zato je idealen dodatek k jutranji ali večerni rutini.

Dokazano je, da ima masaža obraza mnogo pozitivnih učinkov, med katerimi je prektvavitev obraza, deluje proti staranju, koža se bolj sveti in deluje bolj prožna in tako dalje.

 

 

KDAJ IN KOLIKO?

Kot rečeno, je masaža obraza primerna tako zjutraj kot zvečer, zato si izberite del dneva, ki najbolj ustreza vam. Priporočljivo jo je izvajati 2 do 3-krat tedensko vsaj nekaj minut.

 

S ČIM?

Za masažo je primernih več različnih izdelkov, med njimi pa vsekakor izstopajo olja za obraz, saj nam omogočajo lahkotne gibe in posledično uspešno masažo. Poleg tega pa lahko z nekaj masažnimi gibi v kožo utremo katerikoli izdelek – od kreme za obraz, oči, tonik, serum itd. Karkoli že uporabljate, je priporočljivo ob nanašanju izvajati masažne gibe, da se izdelki še bolj uspešno absorbirajo v kožo.

 

KATERI NAŠI IZDELKI SO PRIMERNI ZA MASAŽO OBRAZA?

Vsekakor bi vam za masažo obraza priporočali mandljevo olje za obraz, ki j je primerno tudi za najbolj občutljivo kožo, je povsem naravno in sestavljeno le iz nekaj sestavin. Poleg tega je super izbira tudi arganovo olje s katerim poleg obraza lahko negujemo tudi lase, in pa oljni serum s konopljo, ki deluje še dodatno sproščujoče za kožo.

 

 

Prijetno masažo vam želimo 🙂

 

 

 

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala