Prikaz vseh 8 rezultatov

-30%
Original price was: 7,99€.Current price is: 5,60€.
-30%
Original price was: 1,32€.Current price is: 0,93€.
-30%
Original price was: 9,99€.Current price is: 6,99€.
-30%
Original price was: 7,99€.Current price is: 5,60€.
-30%
Original price was: 6,50€.Current price is: 4,55€.
-30%
Original price was: 6,50€.Current price is: 4,55€.
-30%
Original price was: 2,04€.Current price is: 1,43€.
-30%
Original price was: 9,99€.Current price is: 6,99€.

»Narava nas je obdarila z vsem kar potrebujemo, da bi ostali zdravi!«

Pristop Sebastiana Kneippa še vedno velja za enega najbolj revolucionarnih v naravni in preventivni medicini. Svoje znanje in izkušnje je Kneipp prenesel v različne izdelke, ki imajo že stoletno tradicijo. Za izdelke Kneipp je značilno, da vsebujejo visoke količine rastlinskih izvlečkov v skoraj popolnoma naravni obliki (po Kneippovih preizkušenih receptih), ne vsebujejo konzervansov, silikonskih in mineralnih olj, gensko spremenjenih organizmov ali rastlin, ki jim grozi izumrtje. Rastline v njih so s posebno pozornostjo izbrane in obdelane, izdelki dermatološko testirani in niso preizkušeni na živalih. V njih je prepletena najboljša kombinacija naravnega, koristnega in zdravega.

Že 127 let je Kneipp sinonim za učinkovite naravne izdelke iz naravnih sestavin, ki temeljijo na celostnem pristopu.

Poslanstvo podjetja je, da ostane zvesto dediščini blagovne znamke in zagotovi dolgotrajno uspešnost v skladu z zahtevami modernega časa, še posebej pri ohranjanju virov. Pri Kneippu se zavedajo, da je odgovornost danes, da zagotovimo, da naslednje generacije in narava ne nosijo bremena za sedanja nepremišljena ravnanja. Že nekaj časa si prizadevajo za trajnost na področjih, ki so povezana s poslovanjem podjetja Kneipp. Pomemben odločilen korak so naredili v letu 2010, ko so dopolnili svoje zaveze z izjavo: »skladno s filozofijo Kneipp se zavedamo, da je naša korporativna odgovornost, da delujemo skladno s trajnostnim razvojem na ekonomskem, ekološkem in socialnem področju.«

S to potezo se zavedajo trajnostnega razvoja na vsakem področju delovanja. To je skladno z delovanjem Kneippa že od same ustanovitve podjetja in je ključno vodilo delovanja.

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala