ANTICELULITNA MASAŽA DOMA

 

Anticelulitno masažo lahko izvajamo sami in je odlična podpora zdravemu življenjskemu slogu, ki vključuje zdravo prehrano, gibanje in seveda tudi nego naše kože.

 

Proti celulitu se lahko borimo in ga odpravljamo na različne načine, eden izmed najučinkovitejši je vsekakor anticelulitna masaža. Za optimalno učinkovitost anticelulitne masaže ter nege (ob masaži je namreč priporočljivo uporabljati tudi anticelulitne kozmetične izdelke) je priporočljivo vsakodnevno izvajanje masaže in uporaba tovrstnih izdelkov.

 

KAJ DOSEŽEMO S PRAVILNIM IZVAJANJEM ANTICELULITNE MASAŽE?

  • Aktiviramo mikrocirkulacijo
  • Spodbudimo delovanje limfnega sistema
  • Razbijamo maščobne vozliče
  • Podpremo anticelulitne kozmetične izdelke, da se še bolje vpijejo v kožo in dosežejo najboljše rezultate

 

KAKO LAHKO POSKRBIMO ZA TO, DA BO ANTICELULITNA MASAŽA UČINKOVITA?

  • Uporabljamo kvalitetne izdelke
  • DOSLEDNO jo izvajamo – to pomeni vsakodnevno od 5 do 10 minut na vsakem mestu, kjer bi radi odpravili celulit
  • Ne pozabimo na pomembnost zdrave prehrane in gibanja pri dosegu željenih rezutatov

 

 

S ČIM IZVAJAMO ANTICELULITNO MASAŽO?

Izvajamo jo lahko z rokami ali s katerim izmed masažnih pripomočkov – to so npr. krtače z naravnimi ščetinami, valjčni masažni pripomočki, različn aparati itd. Pomembno je, da vsak poišče način in pripomoček, ki mu najbolj ustreza.

 

V našem breza setu ob anticelulitnem olju, pilingu za telo in brezini aktivni kuri prejmete še gratis ventuzo, ki je prav tako odličen masažni pripomoček. Ta nam s funkcijo vakuma namreč omogoča, da anticelulitno masažo izvedemo enako učinkovito kakor v kozmetičnemu salonu, vendar jo lahko izvedemo v udobju svojega doma, v svojem tempu ter brezplačno.

 

Ventuza in brezino anticelulitno olje podpirata en drugega – olje poskrbi da pripomoček za masažo doseže večji učinek, ventuza pa poskrbi za čim boljšo absorbcijo izdelka.

 

 

KAKO IZVAJAMO ANTICELULITNO MASAŽO?

Še enkrat ponavljamo, da je ključna doslednost na vsakodnevni ravni – tako doslednost masiranja kot nanašanja anticelulitnega izdelka. Poleg tega je ključno, da vsak prizadet del masiramo vsaj 5 do 10 minut, če želimo rezultate. Pomembno je, da masiramo v smeri proti srcu – v primeru nog in zadnjice to torej pomeni v smeri proti trupu.

Kako se masiramo z ventuzo? Najprej nanesemo anticelulitno olje, potem pa ventuzo še pred prvim stikom s kožo stisnemo in ob stiku s kožo stisk sprostimo, da se ustvari vakum. Ko je vakum ustvarjen z krožnimi ali pa ravnimi gibi potujemo po nogi ali zadnjici v smeri proti trupu in gibe ponavljamo na vsakem željenem področju 5 do 10 minut.

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala