Showing 1–12 of 156 results, including child brands

Zgodba Welede se je začela leta 1921. Začeli so kot farmacevtski laboratorij z lastnim vrtom zdravilnih rastlin. Danes pa so vodilni svetovni proizvajalec celostne naravne kozmetike. Weleda izdelki so hrana za celo telo.

Naša koža potrebuje zaščito in nego, najboljši način, da za to poskrbimo pa so naravne sestavine. Surovine, ki jih uporabljamo za naravno kozmetiko Weleda, so naravnega izvora. Naši izdelki ne vsebujejo mikroplastike, genetsko spremenjenih sestavin in sestavin na osnovi mineralnih olj. Zagotavljamo, da je 100 odstotkov naših kozmetičnih izdelkov certificirana naravna kozmetika v skladu s certifikatom Natrue. Več kot 80 odstotkov naših surovin rastlinskega in živalskega izvora izvira iz certificirane ekološke pridelave.

Weleda je eno izmed prvih podjetij, katera so začela z naravno kozmetiko. Vse od leta 1921. S skrbno izbranimi sestavinami je WELEDA prava hrana za vašo kožo.

10,45
PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala