VEČ KOT NEGA V NOSEČNOSTI IN PO PORODU

 

Weleda negovalna linija za mamice ni le nežna, naravna in kvalitetna, temveč predstavlja več ko le nego – vsem nosečnicam in mamicam pomaga ustvariti harmoničen odnos s samo seboj in s tem čudovitim življenjskim obdobjem, pa tudi z otrokom.

 

S svojim nežnim vonjem, žametno mehko teksturo in naravnimi sestavinami podpre telo mamic in nosečnic in jim v življenje prinese podporo ter način sprostitvenih in harmoničnih ritualov.

 

 

Maslo za telo poskrbi za čvrsto ter elastično kožo in pomaga pri preprečevanju nastajanja strij. Olje za nego v nosečnosti prav tako izboljša tonus in elastičnost kože ter preprečuje strije, poleg tega pa pomaga ustvariti sproščujočo rutino masaže za nosečnice, preko katere se lahko povezujejo s svojim telesom, trebuščkom in otrokom – lahko pa tudi s partnerjem, če pri tem sodeluje. Več o masaži med nosečnostjo si lahko preberete tudi na tej povezavi. Še dodatna podpora pri pripravi na porod je masažno olje za presredek, ki pomaga pri pripraviti kožo na porod in zmanjšuje možnosti za rez presredka pri porodu.

 


Za dodatno podporo in ustvarjanje harmonije poskrbi tudi čaj za mamice, ki je namenjen obdobju med dojenjem. Ta poskrbi zapopolno rutino in harmonično izkušnjo dojenja. Poleg tega olje za dojke pri dojenju zaščiti in neguje telo mamice v tem posebnem obdobju.

 

 

 

 

Ustvarite si še bolj čarobno in harmonično materinstvo ter nosečnost in se podprite z Weledo linijo za mamice in nosečnice.

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala