MASAŽA Z NARAVNIMI OLJI ZA TELO

 

Negovanje in masaža sta načina, kako se povežemo sami s seboj, s svojim telesom in ob tem naredimo tudi nekaj dobrega za svojo kožo.

Weleda olja za telo ob tem poskrbijo za naravno, kvalitetno in nežno nego naše kože, ki to v zimskih mesecih še posebej potrebuje.

 

Masaža telesa ima številne sprednosti

 

Poleg sprostitve in negovalnega rituala, nam masaža telesa prinese tudi vrsto pozitivnih učinkov na naše telo, ne samo počutje. In sicer:

  • aktivira mikrocirkulacijo,
  • spodbudi delovanje limfnega sistema,
  • podpre negovalno olje, da se še bolje vpije v kožo in s tem doseže najboljše rezultate.

 

 

Kdaj izvajati masažo z olji za telo?

Olje je na kožo dobro nanesti neposredno po prhanju, na še vlažno kožo, saj s tem poskrbimo, da koža v sebi zadrži kar se da veliko vlage. Tako da predlagamo masažo po jutranjem ali večernem prhanju.

 

Katera olja naj pri tem uporabljamo?

 

Weleda ima v svoji ponudbi številna negovalna naravna olja, od tega sta dva posebej namenja masaži, in sicer masažno olje arnika in masažno olje z ognjičem. Poleg tega pa za ta namen lahko uporabimo še vse ostala Weleda olja za telo – od sproščujočega sivkinega, do dišečega olja z divjo vrtnico in tako dalje.

 

 

Posebej pa so pri Weledi razvili tudi naravno olje za nego v nosečnosti, več o masaži med nosečnostjo pa si lahko preberete tudi na tej povezavi.

Izkoristite prednost negovanja in sprostitve, ki jo prinese masaža z naravnimi olji in vaša koža vam bo hvaležna!

 

 

 

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala