Z NOVO NEGOVALNO RUTINO V NOVO LETO

 

Se vam zdi, da potrebujete bolj premišljeno in dodelano negovalno rutino za svojo kožo? Ali pa je prišel čas, da jo popestrite, spremnite oziroma izboljšate in preizkusite nekaj drugačnega? Potem ste na pravem mestu. Za vas smo pripravili nekaj idej, kako v leto 2023 lahko vstopite z izpopolnjeno negovalno rutino kože.

 

  1. V NEGOVALNO RUTINO OBRAZA VKLJUČITE BOOSTER

 

Za dodatno nego pred dnevno ali nočno kremo na obraz nanesite še booster – naj bo to serum ali kaj podobnega, kar bo še dodatno nahranilo, negovalo in navlažilo vašo kožo.

 

  1. OBRAZ SI UMIVAJTE Z MLAČNO ALI HLADNO VODO IN NE MED PRHANJEM

 

V izogib izsušitvi kože z vročo vodo, si obraz zmeraj očistite in umivajte v umivalniku in ne med prhanjem. To storite z mlačno ali hladno vodo, ki kožo manj izsuši.

 

 

  1. ZJUTRAJ IN ZVEČER NAREDITE KRATKO MASAŽO OBRAZA

 

Kratka masaža obraza po poskrbela za boljšo prekrvavljenost obraza, pa tudi za sprostitev. Zjutraj lahko pomaga tudi pri bolj svežem in zbujenem videzu.

 

  1. NE POZABITE ZA DEKOLTE IN OBRAZ

 

Nikakor ne pozabite ob vsakem negovanju poskrbeti tudi za vrat in dekolte – tudi tam koža potrebuje toliko pozornosti kot na obrazu.

 

 

 

Uspešen začetek leta 2023 vam želimo,

Naturakozmetika.si

 

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala