NAVDIH ZA ‘LAST MINUTE’ DARILA

 

Še nimate daril za vse prijatelje in družino? Brez skrbi, za vas imamo še nekaj ‘last minute’ idej in navdih. In ne pozabite, da imamo v decembru akcijo s 15 % popustom na vse darilne sete.

 

Darilo za prijateljico, ki ima vedno suho kožo

Set Skinfood v bombažni torbici vsebuje 2 izdelka, ki sta kot prva pomoč za suho kožo. Kožo bosta nahranila, navlažila in negovala, ob tem pa še odišavila s prijetnim naravnih in nežnim vonjem. Poleg tega je set pakiran v praktični embalaži, ki jo kasneje lahko uporabite kot vrečko za malico ali pa za organizacijo predmetov v kopalnici.

 

 

Elegantno darilo, pakirano v prelepi embalaži

Set Harmonični trenutki vsebuje dva univerzalna izdelka, ki sta primerna ter uporabna za vse. Gel za prhanje Harmony z vonjem gozda in lesa pričara naravno vzdušje v kopalnici, olje s sivko pa je ‘must have’ izdelek za vsak dom, saj deluje hranilno in pomirjujoče. Ker je set pakiran v prelepi pločevinasti škatli, ki jo lahko ponovno uporabimo na vrsto načinov, je set kot celota popolno in elegantno darilo.

 

Darilo za tiste, ki so vedno na poti 

Praktičen mini darilni set Lepotna nega za na pot je idealno darilo za vse, ki so pogosto na poti oziroma naokoli. Set vsebuje 2 izdelka, ki jih moramo imeti v vsaki torbi – balzam za ustnice in kremo za roke. Zato z njima ne moremo zgrešiti.

 

 

Lepo obdarovanje vam želimo,

Ekipa Naturakozmetika.si

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala