DECEMBRA BODIMO POZORNI TUDI DO SEBE

December je mesec praznovanj, pozornosti, bližine in ljubezni. Pomembno je, da v tem mesecu nekaj ljubezni, pozornosti in nežnosti namenimo tudi samim s sebi. To lahko storite z vpeljavo novih navad oziroma rutin v svoje dni. Za vas smo pripravili ideje, kako decembra lahko pockrljate tudi sami sebe in si s tem namenite nekaj pozornosti, ki si jo vsi zaslužimo.

 

Decembrska cozy rutina

 

V decembru se lahko pocrkljate že z majhnimi stvarmi v svojem dnevu. Na primer, s cozy Comfort gelom za prhanje si lahko popestrite svojo negovalno rutino in z zimskim vonjem med prhanjem pričarate praznično vzdušje v svoji kopalnici.

 

Poleg tega lahko sebi podarite Weledin darilni set Harmonični trenutki, ob katerem prejmete tudi prelepo pločevinastvo škatlo z zimskimi motivi, ki jo nato ponovno uporabite kot organizator v kopalnici ali pa za kakšen drug namen v svojem domu. S tem si podarite izdelke, ki bodo negovali in razvajali vašo kožo, po drugi strani pa si hkrati še popestrite dom in se razveselite s še bolj prazničnim zimskim vzdušjem.

 

 

Še ena pomembna stvar, na katero ne smemo pozabiti, je skrb za svoj imunski sistem. Še posebej decembra, ko se udeležujemo veliko zabav, je pomembno, da podpremo svoj imunski sistem in tako preprečimo razne prehlade in bolezni. To lahko storite z jutranjo rutino, ko ob zajtrku spijete Bio eliksir z rakitovcem, ki je poln vitamina C in tako poskrbi za podporo našega telesa skozi praznike in praznovanja.

 

 

Želimo vam lep december, ki bo poln ljubezni in pozornosti do samih sebe,

 

Ekipa Naturakozmetika.si

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala