IDEJE ZA POPOLNA PRAZNIČNA DARILA

Tukaj so ideje za letošnja popolna in trajnostna praznična darila! December je že tik pred vrati, z njim pa tudi obdarovanje naših najbližjih. Da bi darila zanje izbrali čim bolj premišljeno in primerno, smo za vas pripravili nekaj idej, kako s seti naravne kozmetike podariti izkušnjo, ki bo vašim najdražjim dala nekaj več.

 

DARILO ZA LEPOTNO GURUJKO

Za vse navdušenke nad kozmetičnimi izdelki imamo idealno darilo – darilni set Harmonija in nežnost: divja vrtnica. Elegantni in noro dišeči naravni izdelki znotraj seta jo bodo preprosto navdušili.

 

DARILO ZA EKO NAVDUŠENCE

Set Skinfood v leseni škatli je popolno darilo za vse eko navdušence, ki bodo dekorativno škatlo lahko ponovno uporabili na vrsto načinov. Poleg tega se znotraj seta skrivajo trije izdelki iz linije Skinfood, ki je ena izmed najbolj priljubljenih Weledinih linij.

 

DARILO ZA ŠPORTNIKA

Set ZATE: moški je kot nalašč za vse moške, ki so veliko fizično aktivni in posledično veliko uporabljajo izdelke za prhanje in deodorante. V setu se skrivata posebna izdelka za moške, ki bosta na naraven in nežen način poskrbela za dišečo in negovano kožo.

 

 

DARILO ZA VSE PRIJATELJICE

Imate navado v decembru z malenkostmi obdarovati vse bližnje prilateljice? Za vas imamo popolno izbiro – prikupen in božično obarvan darilni set Prisrčen pozdrav granatno jabolko. V prikupnem pakiranju in z uporabnimi ter kvalitetnimi naravnimi izdelki bo navdušil vsakogar.

 

DARILO ZA BOLJŠO POLOVICO

Darilni set Weleda 100 let je idealno darilo za partnerja ali partnerko. Poleg lepe embalaže, ki pričara romantično vzdušje, se znotraj seta skriva priljubljena Skinfood vlažilna krema in pa masažno olje, ki poskrbi za posebne trenutke ob partnerski masaži.

 

DARILO ZA NOVOPEČENE STARŠE

Novopečeni starši ničesar niso bolj veseli, kot kvalitetnih in naravnih daril za svoje najmlajše. Zato jih razveselite s setom Baby kovček, v katerem se skrivajo zelo priljubljeni in povsem naravni negovalni izdelki za dojenčke, poleg tega pa set vključuje tudi kovček, ki je videti prikupno in je uporaben tudi za igro otrok ali pa prenašanje izdelkov za nego.

 

 

Veliko obdarovanja in s tem radosti vam želimo v decembru,

Ekipa Natura Kozmetika

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala