KATERO KREMO ZA ROKE IZBRATI?

 

Imate vsako zimo težave s kožo na rokah, pa čeprav se mažete z negovalno kremo? Pogosto pozabimo na to, da je pomembno ne le to, da se mažemo s kremo, vendar tudi to, s katero kremo negujemo svoje roke.

Zato smo za vas pripravili kratek vodič, ki vam bo pomagal izbrati pravilno kremo za roke glede na vaše potrebe.

 

 

  1. ZA IZJEMNO OBČUTLJIVE ROKE

 

Mnogi imajo še posebej pozimi izjemno občutljivo kožo na rokah, sploh pa takrat, ko je ta že nekoliko suha ali celo razpokana. Za vse takšne priporočamo Kremo za občutljivo kožo Mandelj, ki kožo ščiti in hkrati pomirja. Posebna formula kožo, ki je nagnjena k razdraženosti, uspešno neguje in pomirja ter zmanjšuje občutek napetosti.

 

  1. ZA BOLJ ZRELO KOŽO

Če imate že nekoliko bolj zrelo kožo, ki potrebuje intenzivnejšo nego, vam priporočamo Regenerativno kremo za roke Granatno jabolko. Ta kožo neguje, spodbuja k regeneraciji in jo ščiti pred znaki staranja.

 

  1. ZA TISTE, KI ŽELIJO DA SE KREMA HITRO VPIJE

Veliko ljudi ne mara občutka kreme na koži, zato radi posegajo po tistih, ki je hitro vpijejo ob tem pa vseeno učinkujejo. Idealna za takšne potrebe je Ekspres krema za roke Rakitovec, ki je zaradi ekspresne vpojnosti idealna sopotnica na poti ali v službi oziroma šoli. Kožo vseeno zelo uspešno navlaži in zaščiti, ob tem pa za seboj ne pušča mastnega filma.

 

Vsekakor pa na splošno toplo priporočamo uporabo kreme za roke saj je koža tam pozimi res močno obremenjena. Pri uporabi kakršnekoli kreme pa je najbolj ključna ena stvar – in sicer doslednost. Dosledno nanašanje kreme je najboljša rešitev težav s suho in razpokano kožo na rokah.

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala