SPROSTITVENI RITUAL S SIVKO

Jeseni in pozimi je idealen čas, da v svoje življenje vpeljemo sproščujoče negovalne rutine, saj veliko časa preživimo notri, poleg tega pa smo sredi delovnega leta in nam zato prav pride sprostitev in umiritev.

Sivka je idealna sestavina, ki na naraven in nežen način pripomore k umirjanju, poleg tega pa s svojimi dišavami in negovalnimi učinki poskrbi tudi za nego in prijetno izkušnjo.

Za vas smo pripravili dve ideji, kako si lahko s sivkinimi izdelki ustvarite sproščujočo negovalno rutino, ki bo poskrbela za vaše počutje in telo:

  1. SPROŠČUJOČA VEČERNA KOPEL S SIVKO

Ob mrzlih večerih je kopel idealen način, kako lahko zaključimo dan na prijeten način. Da bi se še lažje umirili in ob tem tudi negovali svojo kožo, predlagamo da v kopel dodate nekaj sivkinega olja za telo, ki bo poskrbelo tudi za čudovit vonj med kopanjem. Vaša koža bo mehka, vi pa sproščeni in pripravljeni na spanec.

 

  1. NEŽNO PRHANJE IN MASAŽA S SIVKO

Zjutraj, sredi dneva ali pa zvečer si lahko ustvarite tudi nekoliko krajšo rutino, ki vas bo pomirila in poskrbela, da si v dnevu vzamete nekaj časa zase. Z nežnim losjonom za prhanje Relax poskrbite za kremno, dišečo a vseeno nežno nego telesa med prhanjem, ki vas bo sprostila. Če vam ostane še nekaj časa, za večji učinek po prhanju na še vlažno kožo nanesite sivkino olje za telo in ga s krožnimi gibi vmasirajte v kožo in s takšno kratko masažo spodbudite tudi cirkulacijo krvi po telesu. Vaša koža bo žametno mehka, sijoča in dišeča, vi pa sproščeni in zadovoljni.

Želimo vam čim več sproščanja  trenutkov zase!

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala