GRANATNO JABOLKO V KOZMETIKI

 

Granatno jabolko je v kozmetiki zelo priljubljena in uporabna naravna sestavina. Tako kot ima ob zaužitju mnogo pozitivnih učinkov na naše telo, jih ima tudi v primeru, ko ga dodamo k negi naše kože. In to velja tako za obraz kot za telo.

 

Pozitivni učinki granatnega jabolka

 

Granatno jabolko v naravni kozmetiki kožo nahrani, mehča in ščiti. Ker vsebuje naravne lovilce prostih radikalov, kožo tudi ščiti pred oksidativnim stresom. Poleg tega poskrbi, da je koža dobro navlažena in jo ščiti pred znaki staranja.

 

Zakaj izbrati kozmetiko z granatnim jabolkom?

 

Kozmetika z granatnim jabolkom je idelana tudi za bolj zrelo kožo, saj kožo ščiti pred znaki staranja. Poleg tega je primerna za vse, ki si želijo regeneracije kože, saj tovrstna kozmetika tudi spodbuja kožo, da se obnavlja.

 

 

Ne pozabimo na telo

 

Poleg obraza, je pomembno da tudi koži po telesu pomagamo, da se regenerira. Zato je regenerativni losjon ali pa regenerativno olje z granatnim jabolkom naš idealen sopotnik skozi jesen in zimo, saj po poletju pomaga koži, da ponovno najde ravnovesje in se obnovi.

 

V naši trgovini imamo na voljo Weledine izdelke z granatnim jabolkom – in sicer tako za obraz kot za telo.

 

 

Želimo vam uspešno regeneracijo in nego,

Natura kozmetika

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala