TEDEN OTROKA Z WELEDO

Teden otroka poteka v mesecu oktobru od 3. do 9. oktobra. V luči tedna otrok bi radi opozorili na to, da je nega doječkov in otrok izjemnega pomena, saj je za njihovo kožo potrebno skrbeti in jo ščititi. Zato imamo pri Natura kozmetika v svoji ponudbi poskrbljeno za naravno kozmetiko Weleda Baby za dojenčke.

 

Kaj je najpomembnejše pri izbiri izdelkov za nego otrok?

Najbolj pomembno je, da smo pozorni na to, da so izdelki naravni in nežni. Otroška koža je namreč še posebej občutljiva na preveč agresivne sestavine, zato se je dobro izogibati izdelkom, ki kožo izsušijo, so preveč odišavljeni in podobno.

 

Ognjič je idealna sestavina za otroško kozmetiko

Starši in babice že več generacij zanašajo na otroško olje z ognjičem, ki je postalo že pravzaprav tradicija pri negi otrok. Na kožo namreč deluje pomirjujoče, vlažilno in mehčalno. Uporaben je tudi za občutljivo kožo, ki je razdražena in potrebuje pomirjanje. Učinke ognjiča so poznali že v antičnem Rimu in v Egiptu, zelo priljubljen pa ostaja še danes. Izvlečki ognjiča so bogati z mnogimi koristnimi snovmi kot sta vitamin C in  salicilna kislina. Deluje tudi protivnetno in protibakterijsko.

 

Ognjič je zelo uporaben tako pri odraslih kot pri otrocih. Odrasli ga najpogosteje uporabljajo pri občutljivih predelih, pri negi otrok pa je zelo uporaben na sploh, saj imajo ti, kot rečeno, že splošno bolj občutljivo kožo in potrebujejo naravne in neagresivne izdelke za nego kože.

 

Ravno zato celotna linija Weleda Baby temelji predvsem na izvečkih ekološkega ognjiča, ki na kožo deluje nežno, pomirjujoče, hranilno in negovalno. Tako vsi izdelki iz linije – od losjona za umivanje do kreme in negovalnega mleka – kožo čistijo, negujejo, preprečujejo njeno izsušitev ter ohranjajo zaščitno plast kože. Poleg tega ohranjajo naraven vonj, so prijazni tudi zelo občutljivi koži in dermatološko testirani izdelki.

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala