VEČ NAČINOV UPORABE MASLA ZA TELO

 

Obstaja več načinov uporabe masla za telo – in vaša koža bo hvaležna za vsakega izmed njih! Ker prihaja jesen, bo naša koža kmalu spet potrebovala bolj hranljive in bogate izdelke za nego. Maslo za telo je idealen za ta namen – je bogat in hranljiv, poleg tega pa kožo mehča in tudi učvrsti. Obstaja tudi več različnih vrst, od navadnih univerzalnih, do takšnih, ki preprečujejo nastajanje strij in podobno.

 

Velika prednost masla za telo je tudi to, da ga lahko uporabimo na več različnih načinov, s tem pa bolje poskrbimo za kožo in tudi za planet, saj za več namenov uporabimo isti izdelek in posledično kupujemo manj različnih izdelkov in embalaže.

 

 

Za vas smo zato pripravili 3 NAČINE UPORABE MASLA ZA TELO:

 

  1. Maslo za telo lahko uporabljate kot sredstvo, s katerim poskrbite za čim daljši obstanek porjavele polti, ki ste jo pridobili skozi poletje
  2. Maslo za telo lahko uporabljate ko dnevno vlažilno in hranljivo nego, ki jo na kožo nanesete takoj po tuširanju
  3. Maslo za telo lahko uporabljate za nego bolj suhih predelov telesa, kot so komolci, kolena, stopala in pozimi tudi roke

 

V Naturakozmetika.si nudimo Skinfood maslo za telo, ki je v sklopu zelo priljubljene linije Skinfood. Z vonji citrusov, bogato, gladko in kremasto teksturo ter žametnim učinkom bo kar najbolje poskrbelo za vašo kožo. Predlagamo, da z uporabo in intenzivnejšo nego začnete že v jeseni in jo naprej skozi zimo ohranjate v odličnem stanju.

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala