RAKITOVEC V NARAVNI KOZMETIKI

 

Rakitovec je sestavina bogata z vitaminom C, zato je idealna za nego po sončenju. Ko se vrnemo iz poletnih počitnic imamo pogosto izsušeno in rahlo poškodovano kožo. Zato je to čas, ko priporočamo malo bolj intenzivno nego, da kožo spet spravimo v najboljše stanje. Na tem mestu nam lahko priskoči na pomoč rakitovec, ki je ena izmed najbolj dragocenih sestavin v naravni kozmetiki.

Rakitovec je v naravni kozmetiki zelo zaželjena in uporabljena rastlina zaradi vsebnosti raznih vitaminov, kot je vitamin A, B1, B2, B6 in C. Takšne sestavine kožo ščitijo, pa tudi zavirajo procese staranja.

 

 

Močno je uporaben tudi pri zdravljenju opeklin, zato je super kombinacija za nego po sončenju, pa tudi kot preventivna nega, ki kožo podpira da ostaja zdrava in nahranjena.

Če želite konec poletja kožo spet spraviti v najboljšo formo, vam priporočamo, da to storite z intenzivnejšo nego z rakitovcem. V naši ponudbi lahko najdete losjon za prhanje z rakitovcem, čemur po prhanju dodate še losjon za telo ali pa olje z rakitovcem. Tega nanesete še na vlažno kožo za najboljše rezultate.

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala