KAKO BOLJE POSKRBETI ZASE

 

Zase lahko skrbimo na različne načine, v psihičnem in fizičnem smislu – in tudi fizično lahko zase poskrbimo na dva načina, in sicer od znotraj in od zunaj. Kozmetični izdelki za nas v tem konteksu predstavljajo način skrbi za naše telo, poleg tega pa lahko pomagajo ustvariti sproščujočo negovalno rutino, ki nas pomiri in sprosti tudi v psihičnem smislu.

Za vas smo zato pripravili nekaj idej, kako lahko s kozmetičnimi izdelki bolje poskrbeti zase:

  • Pripravite si sproščujočo kopel z enim izmed Weledinih aromatičnih olj za telo – še posebej predlagamo sivkino olje, ki deluje izjemno sproščujoče. Ob tem boste poskrbeli tudi za svojo kožo, ki se bo nahranila in pomirila.

 

  • V svojo negovalno rutino dodajte masažo obraza z vašim najljubšim negovalnim izdelkom. Ta bo hkrati poskrbela za vaše psihično stanje, saj deluje sproščujoče, ob tem pa bo poskrbela za prekrvavitev obraza in boljo absorbcijo negovalnih izdelkov, ki jih uporabljate. Za masažo obraza še posebej priporočamo uporabo olja za obraz ali pa seruma.

 

 

  • Izvajajte antcelulitno masažo in ob tem uporabljajte anticelulitni izdelek – to bo poskrbelo za to, da bo vaša koža videti še bolj čvrsta, zdrava in fit, ob tem pa bo za vas to pomenilo rutino, ob kateri se počutite dobro, ker veste da poskrbite za svoje telo, saj tovrstna masaža pomeni skrbeti za boljši izgled kože, pa tudi nego in boljše zdravje – tkivo se namreč dobro prekrvavi. Weledin set za razstrupljanje vam zagotavlja popolno izvajanje anticelulitne masaže – v njem prejmete piling za telo, anticelulitno olje, pripomoček za izvajanje masaže, ob tem pa še aktivno brezino kuro, ki razstruplja vaše telo od znotraj.

 

 

  • Enkrat tedensko izvajajte piling telesa – piling namreč pomeni odstranjevanje odmrlih kožnih celic, kar je zelo sproščujoče, saj naša koža lahko ponovno zadiha. Po uporabi pilinga pa priporočamo, da kožo še negujete z negovalnim losjonom ali oljem za telo, da bo rutina popolna.

Vse štiri ideje bodo za vas pomenile tako psihično kot fizično poskrbeti zase, zato toplo priporočamo, da vsaj kakšno vpeljete v svoje življenje.

 

Prijetno skrb zase vam želimo,

Ekipa Natura kozmetika

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala