LINIJA WELEDA BABY

Ena izmed najbolj legendarnih in priljubljenih Weledinih linij je vsekakor Weleda Baby. Polna le najboljših, naravnih in nežnih sestavin poskrbi za nego kože naših najmlajših.

Celotna linija temelji predvsem na izvečkih ekološkega ognjiča, ki na kožo deluje nežno, pomirjujoče, hranilno in negovalno. Tako vsi izdelki iz linije – od losjona za umivanje do kreme in negovlnega mleka – kožo čistijo, negujejo, preprečujejo njeno izsušitev ter ohranjajo zaščitno plast kože. Poleg tega ohranjajo naraven vonj, so prijazni tudi zelo občutljivi koži in dermatološko testirani izdelki.

 

 

Za vse, ki vas zanima kaj vse linija Weleda Baby za nego dojenčkov, smo za vas pripravili seznam s povezavami:

 

 

 

Ob tem pa so tu še lepi seti z zgoraj naštetimi izdelki, ki vsebujejo še kakšne dodatke:

In za konec še naš predlog izdelkov, ki jih morate imeti to poletje:

Vsekakor ne pozabite na zaščitno kremo in zaščitno mleko za kožo, ob tem pa olje iz ognjiča, ki je vsestransko uporaben izdelek. Ene izmed možnosti za uporabo tega olja so kot masažno olje, negovalno olje, kopel, pa tudi za lažje odstranjevanje kreme za zaščito pred soncem. Olje se že generacija uporablja pri negi otrok in dojenčkov o čemer si lahko več preberete tukaj.

 

Prijetno uporabo želimo,

Natura kozmetika

 

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala