RAZSTRUPLJANJE Z BREZINIM SETOM

O BREZA SETU ZA RAZSTRUPLJANJE

Breza set predstavlja pravo zakladnico za razstrupljanje naše kože in telesa. Je idealni pripomoček, če potrebujete nekaj, kar vas bo podprlo pri vzpostavljanju bolj zdravih navad, poleg tega pa negovalo in motiviralo. S setom dosežemo bolj gladko in čvrsto kožo.

 

Brezin set je del Weledinega programa aktivne lepote, ki spodbuja zdrav življenjski slog in s tem lep odnos do svojega telesa. April je idealni mesec, da začnemo aktivno delati na spremembah, če do poletja želimo opazne rezultate na telesu in počutju. Ob pravilni in redni uporabi, set poskrbi za do 22 % bolj čvrsto kožo in do 21 % bolj gladko kožo.

IN KAKO AKTIVNO PRISPEVATI K RAZSTRUPLJANJU TELESA Z BREZINIM SETOM?

 

V SETU PREJMETE:

 

KAKO UPORABLJATI IZDELKE IZ SETA?
  1. Piling iz brezinih listov bo kožo izboljšal in gladil, poleg tega s pilingom naša koža zadiha, saj iz nje odstranimo vse odmrle celice, ki jo lahko obremenjujejo. Tako piling pripravi kožo na nadaljno nego z anticelulitnim oljem.
  2. Anticelulitno in učvrščevalno olje iz brezovih listov bo aktivno prispevalo k razstrupljanju telesa in boljšemu izgledu. Prve štiri tedne olje nanašamo dvakrat na dan na stegna, boke in zadnjico ter ga vmasiramo. Po enem mesecu so vidni prvi rezultati; koža postaja bolj gladka, elastična in čvrsta. Za boljši učinek olje vmasirajte še na vlažno kožo po prhanju in to z uporabo masažnega pripomočka, ki ga v setu prejmete gratis. Olje je najbolj učinkovito, če ga uporabljamo dvakrat na dan in ga pri tem vmasiramo v kožo – to pa počnemo vsaj 28 dni.
  3. Še dodatno nas set podpre z aktivno brezovo kuro, ki poživlja in aktivira. Ta nas podpre od znotraj – poživlja telo in ga razstruplja, in s tem idealno podpre anticelulitno masažo.
  4. Ne pozabimo tudi na prehrano! Ta naj bo zdrava in uravnotežena – vsebuje naj veliko svežih in naravnih sestavin. Poleg tega pijte veliko vode.
  5. Še zadnja, a nič manj pomembna točka razstrupljevanja, pa je gibanje. Izberite kakršno koli vrsto gibanja – sprehod, tek, plavanja, telovadba itd. – važno je, da spodbudi oziroma pospeši cirkulacijo v telesu in učvrsti vezivno tkivo. Telo med gibanjem porablja energijo in razgradi maščobo in s tem prispeva k optimalnim rezultatom razstrupljanja.

 

Kot lahko vidimo, brezin set poskrbi za razstrupljanje in podporo našega telesa od znotraj in od zunaj. Oba vidika sta izjemno pomembna in podpirata eden drugega.

 

Vstopite v pomlad zdravi, zadovoljni, samozavestni in razstrupljeni!

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala