BREZA KOT NARAVNA SESTAVINA V KOZMETIKI

 

Breza velja za zdravilno in naravno sestavino v kozmetiki in prehrani že vrsto generacij. Najbolj je znana po tem, da je diuretik, saj je eno izmed najmočnejših naravnih sredstev za odvajanje vode iz telesa.

Breza je uporabna tako za očiščevanje notranjosti kot zunanjosti telesa. Uporabna je tako v obliki raznih čajev, olj, sirupov, kot tudi prehranskih dodatkov in kozmetike. V kozmetiki je še posebej uporabna zaradi antiseptičnih, protivnetnih in antirevmatičnih učinkov. Poleg tega ima regenerativne sposobnosti in čisti kri. Ob vsem tem tudi spodbuja cirkulacijo v telesu in s tem med drugim pripomore k manjšemu izpadanju las, preprečuje bolečine v mišicah itd. Ima izrazit razstrupljevalni učinek, zato je izjemno učinkovito sredstvo pri boju s celulitom in pripomore h glajenju kože.

 

 

Vse te prednosti breze so pri Weledi uporabili in tako proizvedli brezino linijo izdelkov, ki kot povezana celota deluje v boju proti celulitu in v smeri razstrupljevanja. Set vsebuje anticelulitno olje, piling za telo, masažni pripomoček in brezino aktivno kuro, ki nas očisti od znotraj. Kot celota je to popolni recept za pomladansko čiščenje in podporo telesa. Ob redni uporabi dosežemo do 22 % bolj čvrsto in do 21 % bolj gladko kožo, ob tem pa seveda izboljšamo počutje in morda tudi samozavest. Torej je to recept za zmago!

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala