WELEDA – NARAVNA KOZMETIKA

Že od leta 1921 …

Weleda – obljubljena kvaliteta

Naravne surovine za Weledine izdelke so skrbno obdelane tako, da lahko snovi in učinkovine razvijejo svoj maksimalen učinek. Celostno razumevanje človeka, telesa, duše in misli, vodi v širše spoznavanje medsebojnega delovanja snovi v antropozofiji.

Kvaliteta izdelkov se kaže v njihovi izjemni učinkovitosti in čudovitem občutku udobja ob uporabi.

Weledina najpomembnejša naloga je uporabnikom ponuditi kvalitetne izdelke, saj verjamemo, da lahko le skrbno izbrane in obdelane naravne snovi pomagajo telesu uravnavati njegove številne natančno regulirane funkcije.

Brez sintetičnih barvil, dišav, konzervansov, genetsko spremenjenih sestavin, silikonov, parafina, derivatov nafte in sintetičnih maščob

Zajamčena kvaliteta pri vseh postopkih

Pomemben del zagotavljanja kakovosti je neprekinjen razvoj znanstvenih metod. Pri formulaciji in izdelavi kozmetičnih izdelkov ne uporabljamo:

  • sintetičnih barvil,
  • dišav,
  • konzervansov,
  • genetsko spremenjenih organizmov,
  • silikonov,
  • parafina,
  • drugih derivatov nafte in
  • sintetičnih maščob.

Če je le mogoče, uporabljamo surovine iz certificirane ekološke ali biodinamične pridelave in iz kontroliranih divjih nasadov.

Testiranje na živalih ni dovoljeno, niti v proizvodni niti v razvojni fazi.

Naše izdelke odišavljamo izključno z naravnimi eteričnimi olji. Weledini izdelki so proizvedeni tako, da sintetični ali naravno identični konzervansi niso potrebni.

Weledin slogan “V harmoniji z naravo in človekom” je pomembno vodilo celotnega proizvodnega procesa. Surovine, embalaža in končni izdelki izpolnjujejo številne zahteve – regulatorne predpise, dobro proizvodno prakso (GMP), farmakopejo in specifične nacionalne pravne predpise v državah, kjer izdelke proizvajamo in prodajamo. Veliko veljavo pripisujemo materialom, ekološki kvaliteti surovin, pa tudi družbeni kvaliteti našega poslovanja.

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala