BIO:VÉGANE – naravna in veganska kozmetika z močjo superhrane

BIO:VEGAN SKINFOOD

KAKO SUPERŽIVILA VPLIVAJO NA NAŠO KOŽO? 

»Si to kar ješ« pravi znan pregovor.

Superživila so rastline, ki se od drugih živil razlikujejo po bogati vsebnosti hranilnih snovi. Bogata so z antioksidanti, minerali, vitamini, beljakovinami in esencialnimi maščobnimi kislinami. Njihova uporaba sega že stoletja nazaj v zgodovino človeštva. Mnoga so se začela odkrivati šele v zadnjih nekaj desetletjih. Uživanje superhrane pa pripomore k večji energiji, boljšemu zdravju in počutju. Našemu telesu zagotavlja zdravo prehrano in dobro počutje – poskrbi za notranje ravnovesje.

Koža – naša usta?

Koža so pravzaprav največja usta našega telesa, zato ne razmišljajte samo to, kaj boste pojedli, ampak tehtno razmislite tudi, kaj boste nanesli na vašo kožo. S čim boste nahranili vašo kožo? Da bi jo ohranili zdravo in mladostno, ne potrebujemo umetnih substanc. Superživila koži zagotovijo vse kar potrebuje, da se obnavlja, ohranja svojo naravno funkcijo in da zasije v vsej svoji lepoti. Rezultat je njeno upočasnjeno staranje ter lepša in bolj sijoča polt in zdrav videz.

 

BIO:VÉGANE SKINFOOD je holistična naravna kozmetika, ki je specializirana za „zdravo prehrano“ kože s pomočjo superživil. Lahko bi rekli, da prinaša superhrano iz kuhinje v kopalnico!

Kozmetika je 100% naravna, veganska in ima ena redkih dva certifikata – NaTrue kot Vegan.

Vse učinkovine so iz kontroliranega porekla. Ne vsebuje nobenih učinkovin, ki bi dodatno obremenjevale kožo kot so npr. parabeni, silikoni, mineralna olja.

 

Brusnice

Imate radi brusnice? Ti rdeči plodovi so poznani po svojih zaščitnih sposobnostih. Vsebujejo vitamina B in C ter so bogati antioksidanti. So popolna učinkovina za nego izsušene kože.

Običajno kožo umivanje še dodatno izsuši, v lepotnem čistilnem dvojčku » PENA ZA ČIŠČENJE in TONIK za povrnitev ph vrednosti kože » s superživilom brusnica, pa se koža že med čiščenjem navlaži in optimalno pripravi za sprejem nadaljnjih učinkovin. Ne pozabite, da je čiščenje zelo pomembno, saj bo le temeljito očiščena koža lahko sprejela vse nadaljnje učinkovine.

Kakovost lističev zelenega čaja

Zeleni čaj  je vse bolj priljubljena osvežilna in poživljajoča pijača, tako med starimi kot mladimi. Okusen napitek lahko postrežete v vseh letnih časih, dober je tako hladen kot topel. 

Kako pa deluje na kožo?  Ker  je zeleni čaj  lovec na proste radikale, ki povzročajo preobčutljivost   koži pomaga pri njenem naravnem obnovitvenem procesu. Ste vedeli, da zeleni čaj nima antioksidativnega učinka le na naše telo, ampak tudi blaži rdečico na koži in je zato še posebej primerna sestavina za nego občutljive kože?

Acai jagode

Acai jagode so majhni sadeži z velikim učinkom. Vsebujejo visoko koncentracijo antioksidantov in so zato učinkovite v boju proti prostim radikalom. Našo kožo oskrbijo z minerali in vitamini, delujejo antibakterijsko in protivnetno in so zato glavna učinkovina v  negovalnih izdelkih za nego mastne in mešane  kože. Mastna koža je eden najzahtevnejših tipov kože, ki jo v mladosti in tudi kasneje, ko se običajno že spremeni v mešani tip kože, ni lahko ohranjati lepo in svežo. 

Z izbranimi izdelki iz linije lahko  s super hrano odpravite  naslednje tri  težave, ki  spremljajo  mastno in mešane kože:

  • prekomerno izločanje maščobe, 
  • pomanjkanje vlage,
  • neprijeten masten lesk in razširjene pore.

In ji na naraven način zagotovite vrhunsko nego.

Goji jagode

Že poznate super učinkovito orožje v boju proti staranju? Goji jagode s svojo visoko vsebnostjo antioksidantov zavarujejo DNA pred poškodbami in tako je koža posledično zaščitena predprezgodnjim staranjem. Maščobne kisline v goji jagodah spodbujajo delovanje kolagena v koži. Drobne linije in gubice so videti zglajene.

Zrelo kožo moramo še posebej razvajati in ji pogosteje privoščiti počitek in regeneracijo. Rešitev je NOVA MASKA IZ FLISA  s čarobnim napojem iz GOJI JAGOD.

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala