Z žarečo kožo skozi praznike: vodnik za self care rutino med prazniki

 

Praznični čas je tu in čeprav prazniki prinašajo veselje, lahko prinesejo tudi stres in utrujenost, ki se lahko odražata tudi na naši koži. Na letošnje praznike si privoščite darilo self care rutine za nego vaše kože. Tukaj je nekaj idej, s katerimi se boste razvajali in ohranili sijočo kožo med prazničnimi praznovanji.

 

Vlažilne maske za obraz:

Privoščite svoji koži razkošno vlaženje s hranilnimi maskami za obraz. Odločite se za maske, prepojene s sestavinami, kot so hialuronska kislina, aloe vera ali med, da obnovite vlago in poživite svojo polt.

 

DIY sladkorni pilingi:

Doma ustvarite svoj praznični sladkorni piling. Zmešajte sladkor s kokosovim oljem in kančkom cimeta ali ekstraktom vanilije za čudovit in dišeč piling. Nežno ga vmasirajte na kožo, da odstranite odmrle celice in s tem kožo naredite gladko in sijočo.

 

Pomiritev s kamilico:

Vnesite pomirjujoče lastnosti kamilice v svojo rutino nege kože tako, da uporabite pomirjujoče in nežne tonikeali serume s kamilico. Ta nežna sestavina pomaga zmanjšati vnetje in spodbuja mirno ter čisto polt.

 

 

Obkladek z vročo brisačo:

Nadgradite rutino čiščenja obraza z obkladkom z vročo brisačo. Mehko brisačo namočite v toplo vodo, jo pritisnite na obraz in pustite, da vam toplota odpre pore. Če to storite pri rutini čiščenja, boste zagotovili, da je vaša koža čista in pripravljena na absorbiranje negovalnih izdelkov.

 

Praznična eterična olja:

Vključite praznična eterična olja v svojo rutino nege kože in s tem ustvarite praznično doživetje za vaše čute. Vonji, kot so poprova meta, cimet in pomaranča, lahko vzbudijo praznično vzdušje, hkrati pa nudijo različne koristi za kožo. Med drugim je tudi veliko Weleda izdelkov bogatih z eteričnimi olji vseh vrst.

 

Prijetne in negovalne praznike vam želimo 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala