SPOMLADANSKA UTRUJENOST IN PRIPRAVA NA POLETJE

 

Poleti si večinoma vsi želimo podobnih stvari – lepega telesa, veliko energije in dobrega počutja. Za vas smo pripravili nekaj idej, kako te stvari lahko lažje dosežete in začnete delati na tem že to pomlad.

 

  1. PREMAGAJTE SPOMLADANSKO UTRUJENOST

 

Pripravili smo 7 nasvetov za aktivno pomlad, ki bo pregnala utrujenost:

 

  1. Pojdite ven iz hiše. Veliko gibanja na svežem zraku v tem primeru lahko še posebej dobro vpliva na vas. To spodbuja hormonsko ravnovesje in zagotavlja dobro razpoloženje. Tudi redna vadba lahko pripomore k temu, da ostanete zdravi in aktivni.
  2. Postanite aktivni, na primer z Weleda programom aktivne lepote.
  3. Vsakodnevno izmenično prhanje zjutraj (izmenjevanje tople in hladne vode) spodbuja cirkulacijo. Ta jutranji ritual lahko združite z našim negovalnim programom za gladko kožo.
  4. Zdrava prehrana z veliko svežega sadja in zelenjave spodbuja metabolizem in ob tem organizem oskrbi s pomembnimi vitamini ter minerali.
  5. Naužijte se sonca! Zgodnje jutranje vstajanje in pravočasen odhod v posteljo bosta vašemu telesu pomagala proizvesti več serotonina in zavirati spalni hormon melatonin. Poleg tega sončna svetloba podpira telo pri izgradnji vitamina D.
  6. Podprite tudi presnovno delovanje jeter in s tem prebudite svoje telo iz zimskega spanca. Na ta način je mogoče ublažiti simptome, kot so utrujenost, motnje spanja in splošne motnje razpoloženja.
  7. Veliko pijte! Če dnevno v telo vnesem približno 1,5 do 2 litra vode, nam to lahko pomaga pri utrujenosti ter podpira naše telo in presnovo.

 

 

  1. NEGUJTE TELO IN POLEPŠAJTE SVOJO POLT

 

Lepo polt in hkrati nego lahko hitro in enostavno dosežete z nežnim pilingom Weleda. Zahvaljujoč nežnemu piling učinku naravnih biserov karnaube in čebeljega voska, brezov piling za prhanje nežno odstrani odmrle kožne celice in z masažo spodbudi mikrocirkulacijo. Ob tem blage sladkorne površinsko aktivne snovi očistijo kožo. Dragocena rastlinska olja imajo negovalni in vlažilni učinek, prava eterična olja pa poskrbijo za aktivacijske impulze in zagotavljajo poživljajoč, svež vonj. Koža je zato svilnato mehka in takoj postane opazno bolj fina in gladka.

Piling ima kar 3-kratni učinek:

  1. Nežen in stimulativen piling: naravni voščeni biseri in dišave iz 100% naravnih eteričnih olj s trpko, svežo noto.
  2. Nežno čiščenje:biorazgradljiva pralna osnova brez mila vsebuje površinsko aktivne snovi rastlinskega izvora. S svojo kremasto teksturo piling nežno očisti in ne izsuši kože.
  3. Naravna nega:bogata z rastlinskimi olji in naravnimi rastlinskimi izvlečki ohranja kožo mehko in voljno.

 

 

  1. MASAŽA Z ANTICELULITNIM OLJEM IN SUHA MASAŽA

 

Izjemno koristni za naš izgled in počutje pa sta tudi 2 vrsti masaž – masaža z anticelulitnim oljem breza, ki telo razstruplja od zunaj, ali pa suha masaža, ki deluje stimulativno.

Olje proti celulitu dokazano napne kožo in zmanjša celulit. Formulacija s kombinacijo učinkovin iz mladih brezovih listom, rožmarina in ruševja, skupaj z masažo aktivira metabolizem kože. Počasna, krožna masaža prizadetih predelov (stegna, zadnjica in trebuh) dokazano revitalizira in napne kožo, videz celulita pa se vidno zmanjša. Ob tem pa olje kožo tudi neguje.

 

Jutranja suha masaža – z rokavico iz lufe, krtačo iz naravnih ščetin ali pa z leseno krtačo – bo pregnala utrujenost in povečala vašo zmogljivost, pa tudi sprostila tkivo in spodbudila limfni pretok. Masažo izvajajte z zmernim pritiskom in vedno v smeri proti srcu.

 

 

Prijetno pomlad in pripravo na poletje vam želimo!

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala