3 KORAKI DO POPOLNE NEGOVALNE RUTINE

 

Želite lepo ravnati s svojo kožo, upočasniti znake staranja, ali pa zgolj doseči sijočo polt? Za vse rezultate v zvezi z našo kožo je ključnega pomena naša negovalna rutina, s katero poskrbimo za pravilno, personalizirano in dosledno skrb za našo kožo.

 

Za začetek se je potrebno zavedati treh temeljev v zvezi z nego kože, iz katerih izhaja vsaka dobra negovalna rutina:

  • Ni univerzalnega recepta za dobro negovalno rutino – ta se razlikuje od posameznika do posameznika, saj se potrebe naše kože med seboj razlikujejo.
  • Optimalna rutina naše kože se s časom lahko spreminja, saj tudi naša koža v različnih obdobjih potrebuje različne stvari – zato dobra negovalna rutina vselej ni dokončna, temveč se spreminja glede na naše potrebe – zato je v tem kontekstu izjemnega pomena spremljanje stanja naše kože, poslušanje potreb našega telesa in odzivanje nanje.
  • Pri negi kože je poleg izbire izdelkov in prilagajanja našim potrebam ključna tudi doslednost – brez tega tudi optimalna izbira negovalnih izdelkov ne bo prinašala najboljših možnih rezultatov. Ob doslednosti pa je pomembno imeti tudi potrpljenje, saj do rezultatov ne pridemo čez noč.

 

POSLUŠAJTE POTREBE SVOJE KOŽE

 

Negovalna rutina, ki ustreza vaši prijateljici ni nujno takšna, ki bo ustrezala tudi vam. Zato je pomembno, da se pri izbiri izdelkov, ki jih bomo uporabljali posvetujemo s strokovnjakom in na prvem mestu tudi poslušamo svojo kožo. Seveda lahko izdelke tudi preizkusimo za določeno testno obdobje in se kasneje, glede na reakcijo naše kože, odločimo če želimo z njimi nadaljevati.

 

SKOZI ČAS SPREMLJAJTE STANJE SVOJE KOŽE IN GLEDE NA TO PRILAGAJATE SVOJO NEGOVALNO RUTINO

Pri izbiri čistilnih in negovalnih izdelkov vselej upoštevajte tako tip svoje kože kot tudi stanje, ki se lahko spreminja skozi čas. Ob tem ne gre zanemariti tudi letnega časa oziroma klime v katerih živimo in pa drugih dejavnikov, kot je stres v našem življenju in podobno.

 

 

 

DOSLEDNOST IN POTRPLJENJE STA KLJUČ DO USPEHA – TUDI PRI NEGI KOŽE

Brez doslednosti in določene mere potrpljenja težko pridemo do željenih rezultatov – seveda to velja tudi za nego kože in izboljševanje njenega stanja. Ponavadi traja približno štiri tedne, da formulacije izbranih izdelkov začenjo delovati. Seveda v primeru, da jih ob tem tudi pravilno ter doseldno uporabljamo oziroma nanašamo.

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala