ARNIKA LINIJA ZA ŠPORTNIKE

Izvlečki arnike krepijo in ogrejejo mišice, zato imamo na voljo več izdelkov za negovanje kože z arniko, ki je primerna in koristna predvsem za športnike.

 

Z izvlečki arnike telo pripravimo na aktivnost, povečamo prekrvavljenost telesa in mišic, po koncu vadbe oziroma aktivnosti pa mišice postopoma ohladimo.

Weledina linija z arniko zajema tako masažno olje z arniko, kot gel za prhanje z arniko – oboje poživljajoče deluje na naše telo.

 

 

Olje za masažo je super izdelek, ki ga uporabljamo pred in po vadbi, poleg tega da pozitivno vpliva na mišice, pa izvlečki cvetov arnike in brezovih listov krepijo funkcije kože in jo ohranjajo elastično. Spodbuja regeneracijo in nahrani kožo.

 

Gel za prhanje poživi telo in deluje spročujoče, kar je idealno za prhanje po vadbi oziroma fizični aktivnosti. Ker vsebuje tudi eterična olja rožmarina in sivke, deluje celo pomirjujoče.

 

Glede na to, da je pomladanski čas obdobje, ko smo vsi bolj fizično aktivni, sta gel in masažno olje z arniko idealna dopolnitev zdravih aktivnih navad. Nagradite in razvajajte svoje telo le z najboljšimi naravnimi izdelki.

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala