ZELENI ČAJ KOT NARAVNA SESTAVINA V KOZMETIKI

Zeleni čaj ima mnogo pozitivnih učinkov na naše telo, kadar ga uporabljamo kot naravno sestavino v kozmetičnih izdelkih.

 

Eden izmed najpomembnejših učinkov zelenega čaja je PROTIVNETNO DELOVANJE – zato ga priporočamo pri nepravilnostih na koži. Poleg tega na nežen način koži pomaga pri njenem NARAVNEM OBNOVITVENEM PROCESU, saj jo podpre z ANTIOKSIDATNI in jo priskrni z VLAGO.

 

Ker deluje tudi POMIRJUJOČE, jo priporočamo za nego občutljive koži, saj jo pomiri in s tem blaži rdečico in podobne težave. Poleg tega da blaži rahlo pordelost, tudi neguje in gladi luščeče predele – in s tem priskrbi sijočo kožo.

 

KJE V NARAVNI KOZMETIKI NAJDEMO ZELENI ČAJ?

 

  1. PRI NEGI KOŽE NA OBRAZU

V naši ponudbi imamo celotno BioVegane Skinfood linijo Zeleni čaj, ki vsebuje vse in še več kar potrebujete za celostno nego svoje kože na obrazu:

 

  1. PRI NEGI LAS

Naravna in kvalitetna znamka za nego las Carlton ima prav tako celotno linijo, ki temelji na zelen čaju. Ta je osredotočena na nego in doseganje volumna las. Znotraj linije najdete:

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala