LEPOTA – OD ZNOTRAJ IN NAVZVEN

Lepota je povsod – in tako tudi v nas. Lepota je narava, katere del smo tudi mi sami. In kje se skriva v nas? Znotraj, zunaj, povsod. Vsekakor pa je potrebno, da cenimo in delamo na vseh vidikih lepote, ne le zunanji. A tudi zunanja lepota se začne z notrajo – naš odnos do nas samih vpliva na to, kako bomo ravnali s svojim telesom, kožo itd.

In kako poskrbeti za našo naravno zunanjo lepoto?

Z naravno kozmetiko – ta nas podpre in omogoči, da zasijemo, ob tem pa ni agresivna ne do našega telesa oz. kože, ne do planeta in bitij okoli nas.

 

Kako v celoti poskrbeti za naravno lepote svoje kože:

  1. Skrbno si sestavite dnevno negovalno rutino obraza – jutranjo in večerno. Ob tem upoštevajte nasvete strokovnjakov in rutino prilagodite svojemu tipu kože.
  2. Poleg tega ne pozabite na dnevno rutino negovanja kože telesa. Najbolje, da to storite npr. zvečer po prhanju. Tudi v tem primeru jo prilagodite nasvetom strokovnjakov in tipu svoje kože.
  3. Tudi za lase je potrebno poskrbeti – poleg šampona nujno uporabljajte masko, balzam in dodatna negovalna olja ter druge podobne izdelke.

 

Za vse pa nujno velja to, da previdno in premišljeno izbirajte kozmetične izdelke, ki so naravni, kvalitetni ter telesu in okolju prijazni.

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala