POPOLNA SKIN-CARE RUTINA S KONOPLJO

Si želiš imeti popolno skin-care rutino, ki v celoti poskrbi za kožo od a do ž? Potem ti ni treba več iskati! Konopljina linija poskrbi za čistočo, navlaženost, nahranjenost in sprostitev tvoje kože.

BioVeganova linija s konopljo je popolna za vse tiste, ki smo na dnevni ravni v pogonu, pod stresom in utrujeni, kar seveda vpliva tudi na našo kožo, ki je obremenjena. Antistresni tretma jo bo vsako jutro in večer ponovno postavil pokonci, da bo sijoča, čvrsta in nahranjena. In brez skrbi, zadeti boste samo od lepote!

 

Kaj potrebuješ vključiti v svojo skin-care rutino s konopljo, da iz vseh vidikov poskrbiš za svojo kožo?

    1. Rutino vsakič – zjutraj in zvečer – vedno začneš s čiščenjem kože z micelarno vodo bio konoplja. Ta iz obraza odstrani vsa ličila in ostale nečistoče, pa tudi mrtve celice, ki jih koža izloči. Micelarna voda je koži prijazna, neagresivna, brez dišav in primerna tudi za uporabnike kontaktnih leč.
    2. Nadaljuješ z nanosom oljnega seruma bio konoplja. Ta poskrbi za dodatno nego kože – združuje namreč učinkovitost seruma in regenerativno moč olja. Poleg tega se hitro vpije in kožo ščiti pred izgubo vlage ter pred stresom, ker na koži ustvari občutek popolne sproščenosti.
    3. Naslednji korak je nanos 24-urne nege bio konoplja. Ta je prav tako izredno pomemben del rutine, saj globinsko poskrbi za regeneracijo kože, enakomeren ten, zaščito in pomiritev kože.
    4. Kot dodatni tretma, pa je tukaj še kremna maska bio konoplja de-stress. Ta ščiti, okrepi in sprosti kožo pod stresom v samo nekaj minutah. Razdražena področja kože se pomirijo in zmanjša se rdečica, koža pa je oskrbljena z vlago ter postane prožna in mehka. Predlagamo, da jo uporabimo kot dodatno večerno nego na tedenski ravni.

To je to! Vse in še več, kar potrebuje tvoja koža. Ta mesec pa je pri Natura kozmetiki še v akciji celoten komplet popolne sproščujoče skin-care rutine s konopljo. Preizkusi jo na svoji koži, in nikoli se ji ne boš več odrekla!

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala