DRUŽINA IN NOVE NAVADE

Tako kot vsako leto v luči praznikov zaključimo z družino, je pogosto družina tudi tista osrednja tematika začetka naslednjega leta. Novoletne zaobljube, vzpostavljanje novih (boljših) navad in ritualov in ostale spremembe so naše pogoste sopotnice ob začetku novega leta. Vse te pa se ponavadi vrtijo okoli družine in naših najbližnjih – ali si jih želimo večkrat videti, biti do njih bolj pozorni in prijazni in podobno.

Zato v Naturi kozmetiki mesec januar posvečamo tematiki družine.

 

 

Za vas smo pripravili nekaj idej, kako se s svojimi družinskimi člani bolj povezati na različne in zanimive načine.

Starši se s svojimi otroci lahko povežejo ob različnih aktivnostih. Ena izmed zabavnih in hkrati uporabnih ter poučnih je druženje – na primer mame in hčerke – ob negovanju svoje kože. Tako se zvečer v kopalnici zabavamo z otroci, hkrati pa jih učimo kako pravilno skrbeti za svojo kožo, kar je seveda zelo pomembno, saj s tem pridobivajo tudi koristne navade.

Še ena super aktivnost je masaža z naravnim in hranljivim oljem. Svojega partnerja ali partnerico prosimo, da nas kdaj zvečer z oljem zmasira, in obratno. To lahko postan seuper rutina, ki je hkrati negovalna za kožo, ob tem pa še druženje s svojim partnerjem.

Tudi staršem lahko ponudimo kakšno skupno negovalno rutino, ali pa jih prerosto obdarimo s kakšnimi kvalitetnimi naravnimi izdelki za nego kože.

Seveda tudi dojenčki potrebujejo nego, pri kateri je še posebej pomembna kvaliteta in naravnost uporabljenih kozmetičnih izdelkov. V naši spletni trgovini za to poskrbi Weleda s celotno linijo za najmlajše.

V januarju vam zato predstavljamo posebno akcijsko ponudbo, kjer ob kateremkoli nakupu iz kolekcije za dojenčke, prejmete gratis zaščitno kremo iz ognjiča.

Upamo, da z začetkom leta uvedete kakšno izmed navedenih rutin oziroma aktivnosti v svoje življenje in se s tem še malo bolj povežete z svojo družino!

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala