ARGAN – ZAKLADNICA ZA KOŽO IN LASE

 

Eden izmed glavnih razlogov za popularnost argana je sigurno njegova vsestranska uporabnost – primeren je tako za nego las, kože telesa kot tudi obraza. Še posebej ga uporabljajo kot pomembno naravno sestavino v naravni kozmetiki.

Na kožo telesa in obraza deluje pomirjujoče, negovalno in hranljivo. Izboljša njeno elastičnost, ščiti jo pred škodljivimi vplivi prostih radikalov, zagotavlja dragoceno vlago kože in zmanjšuje drobne linije in gubice. Tako poskrbi za negovan in žameten občutek na koži.

Na lase učinkuje tako, da jim vrača dragocene lipide, sijaj in svilnato mehkobo.

 

 

Argan kot sestavina ima izjemno dobre učinke tudi proti sebumu, ki je značilnem predvsem za mastno kožo. Poleg tega je poln naravnih in koristih sestavin, kot so maščobne kisline, vitamin E in podobno.

In v kakšni obliki argan najdemo v naravni kozmetiki?

V raznoraznih – od krem za obraz, telo, izdelkov za lase in podobno. Zelo uporabno in naravno pa je tudi 100% arganovo olje, ki je popolni idealni dodatek vsake skin&hair-care rutine. Je tudi izjemno praktično za potovanja, saj v enem izdelku s seboj vzamemo negovalni izdelek za lase, telo in obraz.

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala