3 MITI IN RESNICE V ZVEZI Z NEGO KOŽE

 

V zvezi s kožo na spletu in drugje krožijo različni miti, ki pa niso nujno vsi resnični, zato smo za vas pripravili 3, da boste pravilno razumeli nego kože in posledično zanjo čim bolje skrbeli.

 

 

MIT 1: Kozmetika in lepotna dopolnila lahko brišejo gube.

 

Ta mit bi radi ovrgli. Celotni segment antiaging kozmetike temelji na preventivi – staranja seveda ne moremo kar ustaviti, tiste znake staranja, ki pa že obstajajo, pa lahko s pravilno in kvalitetno nego le nekoliko ublažimo. Če negujemo in dobro vzdržujemo svojo kožo, pa bo ta imele ta seveda bolj svež in sijoč videz.

 

MIT 2: Do rezultatov že po dveh tednih.

 

V dveh tednih karkoli na področju kozmetike težko začne delovati in prinašati rezultate. Zato bi tudi ta mit radi ovrgli. Nege kože se moramo vselej lotevati s potrpežljivostjo in doslednostjo – brez teh dveh elementov težko pridemo do rezultatov. Zato tudi negovalnih rutin ni dobro menjati vsak mesec.

 

 

MIT 3: Koža se navadi določene kozmetike, zato ta po določenem času ne deluje več.

 

Tudi ta mit bi radi ovrgli. Koža se ne navadi na negovalne izdeke, kvečjem se mi navadimo na lepšo kožo in se nam zdi, da ne opazimo več razlike. Sigurno pa je vseeno dobro, da nego skozi leto prilagajamo, ko naša koža postaja vedno bolj zrela in podobno.

 

Upamo, da vam razbijanje teh treh mitov pride prav pri še bolj uspešni negi kože!

 

Ekipa Naturakozmetika

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala