KAKTUS KOT SESTAVINA V NARAVNI KOZMETIKI

Kaktus je znan to tem, da preživi v kar najbolj ekstremnem in zahtevnem okolju. Zato ni nič čudnega, da tudi naši koži nudi podporo in odlične sestavino za njeno ohranjanje in negovanje.

 

In kaj gre kaktusu še posebej dobro od rok? Hidracija. Zato kot sestavina v naravni kozmetiki učinkovito poskrbi tudi za hidracijo naše kože. Rastlina preživi v tako sušnih razmerah zato, ker vsebuje in zadržuje visoko vsebnost vlage ter antioksidantov. Vse te svoje prednosti uspešno prenaša tudi na našo kožo in jo s tem podpre. Varuje jo tudi pred prostimi radikali in procesi staranja. Visoka koncentracija vitaminov E in K pa poskrbi za posvetlitev kože in preprečuje, da vlaga zapusti našo kožo.

V naši spletni trgovini imamo celotno linijo, katere glavna sestavina je kaktus fige. Ta je primerna za kožo, ki potrebuje intenzivno vlaženje, to pa omogoči s pomočjo naravnih sestavin, kot so kaktus fige, kumare in aloe vera. Linija vsebuje kar nekaj izdelkov, ki kot celota poskrbijo za bogato in temeljito nego in hidaracijo vaše kože na obrazu:

 

 

Pomlad in poletje sta letna časa, ko naša koža potrebuje manj mastno ter hranljivo in bolj vlažilno nego, kar predstavlja ravno linija s kaktusom. Vsekakor se splača preizkušati različne produkte ob različnih letnih časih ali obdobjih in opazovati kaj naši koži najbolj ustreza.

 

O dejstvih, zakaj naravna kozmetika na splošno lahko koristi suhi koži, pa si lahko preberete na tej povezavi.

 

Lepo pomlad in vstop v poletje vam želimo,

Natura kozmetika

 

Dodaj odgovor

PREJMITE 15 % POPUST in se prijavite na naše e-novice
Prijavite se zdaj in prejmite 15% popust ob prvem nakupu. Ne zamudite te priložnosti in razvajajte svojo kožo z naravnimi izdelki.
Za še več vsebin nas lahko spremljate na družbenih omrežjih
PRIJAVITE SE
Strinjam se s pogoji
Ne hvala